Bullerskärmar – flyttbara skärmväggar för industri

Bullerskärmar på hjul eller med fot. En industriell skärmvägg ger en effektiv ljuddämpning.

Bullerskärmar & skärmväggar för industri

Våra bullerskärmar är mycket effektiva och minskar industribuller. Bullerskärmarna är flyttbara och kommer både med eller utan hjul. Eftersom de går att flytta så kan du enkelt fördela bullerskärmarna där de gör mest nytta för stunden.

Våra bullerskärmar som även kallas bullerskyddsskärmar kan användas i många olika industrier. Flertalet av våra kunder som använder bullerskyddsskärmar verkar inom bilindustrin, olje- och gasindustri, kemi och läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrier, byggindustrin men används också på bla pappersbruk och hos maskintillverkare. Se även våra fasta avskärmningsväggar och kontorsväggar.

Ljudabsorberande bullerskärmar som en helhetslösning

När du beställer bullerskärmar från oss får du en helhetslösning. Utöver själva skärmarna får du tips och råd för hur du bäst kan minska på ditt industribuller. Det ingår även montering av dina bullerskärma, så att du så fort som möjligt ska få de på plats.

Bullerskärmarna tillverkas efter era önskemål, men våra standardhöjder är 2 och 2,4 meter samt finns i 3 olika bredder som standard. Bullerskärmarnas robusta konstruktion och material gör att de är mycket lämpade för industrins tuffa miljö och kvaliteten gör att de håller i många år. Då reduktionstalet för vår standard skärmvägg 50 har ett reduktionstal på hela 32dB gör den till en mycket bra avskärmning och ljudabsorbent.

Har du problem med buller i en industriell lokal? Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra bullerskärmar och skärmväggar för industri. Vi har även skärmväggar för kontor & skola.

Frågor & svar om bullerskärmar

Här hittar du vanligt förekommande frågor om våra bullerskärmar och skärmväggar.

Vilka typer av bullerskärmar och skärmväggar finns det?

Vi på Bullerbekämparen erbjuder flera olika bullerskärmar och skärmväggar. Skärmarna finns i olika storlekar och färger vilket gör att de kan anpassas efter dina behov. Vi har bland annat skärmväggar på hjul, vikbara väggar samt vanliga bullerskärmar.

Hur kan jag kombinera skärmarna?

Bullerskärmar kan levereras som en enstaka skärm på fot eller hjul, eller kopplas ihop till en vägg med beslag.

Kan jag använda bullerskärmarna i ett hörn?

Bullerskärmarna kan utformas så att de även passar in i ett hörn men fortsatt ändå vara flyttbara.

Var kan jag använda en bullerskärm eller skärmvägg?

Våra bullerskärmar kan användas för flera olika ändamål och miljöer. De är speciellt framtagna att reducera buller i industrilokaler, lagerlokaler och andra industrimiljöer. Utöver det så har vi bullerskärmar anpassade för renrum. Du kan också använda dem till att skapa ett rum i rummet.

Hur kan bullerskärmar och skärmväggar hjälpa till att minska buller i industrin?

Bullerskärmar och skärmväggar kan absorbera eller reflektera buller, vilket kan bidra till att minska bullernivåerna i en industrimiljö. Detta kan bidra till att förbättra arbetarnas hälsa och säkerhet, öka produktiviteten och minska risken för bullerrelaterade rättsliga åtgärder.

Kan jag få hjälp med att välja rätt bullerskärm eller skärmvägg för mina behov?

Ja, vår erfarna personal kan ge dig rådgivning för hur du ska minska på ditt industribuller med hjälp av våra bullerskärmar. Kontakta oss för att få vägledning och tips.