Takabsorbenter & akustikplattor

Takabsorbenter & akustikplattor för montering i bärverk. Takabsorbenterna som är nedpendlade i undertak/innertak, döljer ventilation och kablar

Takabsorbenter & akustikplattor för industrier

Vi erbjuder ett varierande sortiment av takabsorbenter anpassade för innertak/undertak i industri. Takabsorbenterna monteras på ett enkelt sätt i bärverket.

KONTAKTA OSS ›          OFFERT/RFQ ›

Standard Takabsorbenter

Rockfon Artic

Undertakslösning med bra akustiska egenskaper. En standardlösning med ett bassortiment av modulstorlekar.

Exklusiva Takabsorbenter

Rockfon Sonar

Rockfon Sonar har en snygg vitmålad yta med lätt struktur. Full designfrihet med många storlekar och kanter.

Färgade Takabsorbenter

Parafon Buller

Gedigen klassiker med ett brett användningsområde i industriella miljöer eller där effektiv brandsäker ljudabsorption vill uppnås.

Ljudisolerande Takabsorbenter

Rockfon Sonar dB

Denna undertakslösning har mycket bra ljudisolering ”rum till rum” och god ljudabsorption för rum där konfidentialitet och akustik komfort är viktigt.

Slagtåliga Takabsorbenter

Rockfon Samson

Slagtåligt akustikundertak med ett vävt ytskikt. Idealisk för utrymmen med fysisk aktivitet och rum med hög risk för stötar o slag mot undertaket.

Takabsorbenter Sjukvård

Rockfon Medicare

Absorbenter som passar i mer krävande utrymmen inom vårdsektorn där rengöring sker med fuktig trasa, vanliga rengöringsmedel, ångrengöring eller högtryckstvätt.

Takabsorbenter Renrum

Rockfon Cleanspace Pro

Används i olika industriella rumstyper med rengöringskrav. Produkten är hållbar och tål flera rengörings- och desinfektionsmetoder. ISO klass 4.

Takabsorbenter Livsmedelsmiljö

Rockfon Cleanspace Essential

Akustikskiva med ett vitt ytskikt med lätt struktur som tål försiktig rengöring. Rekommenderas i t.ex. matsalar, träningslokaler, restauranger och omklädningsrum.