X

Användarnamn

Vikväggar


Ljuddämpande vikvägg - industri, kontor och offentliga miljöer


Vikvägg industri 

Vikväggar för ljuddämpning och avskärmning i industri / industrimiljöer. Ljuddämpande vikväggar  för industrimiljö såväl som offentliga lokaler där man temporärt vill rulla fram och vika ut 12 meter vikvägg. Vikvägg med eller utan fönster och dörrar i önskad längd. Lackerad tunnplåt med en kärna av mineralull. 
 
Vikvägg - Vikväggar för industrimiljö: (Klicka för stora bilder)

 
Vikvägg kontor och offentliga miljöer

Vikväggar för ljuddämpning och avskärmning i kontor och offentliga miljöer. Ljuddämpande vikväggar i valfri ljudklass och ytskikt för att att fylla så bra funktion som möjligt. Kanske vill du på ena sidan av vikväggen ha en vacker träyta medan du på andra sidan vill ha en whitebord. Använd egna bilder och motiv på väggarna eller välj bland hundratals alternativa material och färger;
 
Vår har stor erfarenhet av tillverkning, konstruktion och montage av vikväggar. Med egen konstruktionsavdelning, tillverkning och egna montörer ligger vår styrka bland annat i flexibilitet, korta ledtider och att vi kan åta oss större likaväl som mindre projekt från början till slut.
 
Produktprogram industri och kontor: 
Inbyggnad av industribuller? Bullerbekämpning av Industri.

 
Urval produktsidor nedan: Vikväggar / skärmväggar och inbyggnar industri eller Vikväggar, blockväggar mm för kontor och offentliga miljöer.

Vikväggar för industrimiljö. Vikväggar för kontor och offentliga miljöer.Vikväggar för industri och kontor och offentliga miljöer?
 
Tveka inte att slå en signal så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. 
Du kan också skicka oss ett m@il, så hör vi av oss så snart vi kan.
 
Vi har flera akustikexperter som dagligen offererar förslag på åtgärder av bullerproblem. Vid önskemål besöker din arbetsplats för en professionell bedömning av ert bullerproblem för att ge er bästa möjliga förslag till åtgärd.
 
    Arbetsmiljöverket: 
  
M@ila eller ring oss gärna på 0302-233 20 för mer information.
Måndag - fredag: kl. 07.30 - 16.00
Senast besökta produkter