X

Användarnamn

Undertaksskivor

Undertaksskivor - Återförsäljare med bra priser.


Undertaksskivor Ljudabsorberande "plattor" för undertak. Vi säljer ljudabsorbenter tak- väggabsorbenter & undertak för industri & undertak för kontorsmiljöer. Ljudabsorbenter för montage enhetsvis eller i bärverk. Alla absorbenter i vårt sortiment uppfyller Klass - A enligt svensk standard för ljudabsorption. (Högsta klassen). Vi säljer även undertak med bra ljuddämpning för ljudreduktion mellan våningsplan
Vi erbjuder kompetens kring praktisk bullerdämpning med akustikexperter, egen konstruktionsavdelning, tillverkning och egna montörer ligger vår styrka bland annat i flexibilitet, korta ledtider och att vi kan åta oss större likaväl som mindre projekt från början till slut. Vi säljer förutom ljudabsorbenter, ljudisolerande rum för industri; och Vikväggar för tysta rum kontor, Blockväggar och kontorsskärmar. Draperier för industribruk som svetsdraperier, rullbara / motordrivna draperier men ljuddämpande / ljudabsorberande draperier i pvc och Akustiktavlor för industri och kontorsmiljö.
 
Undertaksskivor / Ljudabsorbenter - INDUSTRIELLA MILJÖER: Takabsorbenter , Väggabsorbenter
Undertaksskivor / Ljudabsorbenter - KONTOR & OFFENTLIGA MILJÖER: Takabsorbenter , Väggabsorbenter, Undertak
 
 
Kontakta oss gärna direkt på +46(0)302-23320 för en offert eller skriv ned din förfrågan i ett m@il.
Vi offererar även till privatpersoner. 
 
Gå in på önskad produktkategori nedan:
 

 


 
                  Några exempelbilder på Undertaksskivor: 
 
 Undertaksskivor- Förbättra din akustiska miljö med akustikplattor för: - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Vi gör det tystare! Bullerbekämparen ABBehöver er arbetsmiljö förbättra akustiken med undertaksskivor?
 
Tveka inte att slå en signal så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. 
Du kan också skicka oss ett m@il, så hör vi av oss så snart vi kan.
 
Vi har flera akustikexperter som dagligen offererar förslag på åtgärder av bullerproblem. Vid önskemål besöker din arbetsplats för en professionell bedömning av ert bullerproblem för att ge er bästa möjliga förslag till åtgärd.
 
    Arbetsmiljöverket: 
  
M@ila eller ring oss gärna på 0302-233 20 för mer information.
Måndag - fredag: kl. 07.30 - 16.00
 
[ Tillbaka ]
Senast besökta produkter