X

Användarnamn

Skärmväggar


Ljuddämpande skärmvägg - industri, kontor och offentliga miljöer


Skärmvägg industri

Skärmväggar fasta och rullbara för ljuddämpning och avskärmning i industri / industrimiljöer. Ljuddämpande skärmväggar för industrimiljö såväl som speciallackade kulörer för offentliga lokaler där man önskar en mer rubust fast eller rullbar skärmvägg. Skärmvägg med eller utan fönster och dörrar i önskad bredd. Hörnanpassning om man vill ställa dem i vinkel. Lackerad tunnplåt med en kärna av mineralull. 
 
 

Skärmvägg kontor och offentliga miljöer

Skärmväggar för ljuddämpning och avskärmning i kontor och offentliga miljöer. Ljuddämpande skärmväggar i ljudklassade med inklädda ljudabsorbenter i 22 valbara tygfärger för att kunna matcha övrig inredning så bra som möjligt. Finns även i budgetvariant inklädd i vitmålad glasfiberväv. Skärmväggar för skrivbord, golvstående skärmar på fast eller rullbar fot. Med metallram eller trälaminatram samt skärmvägg för hygieniska miljöer.
 
Vår har stor erfarenhet av tillverkning, konstruktion av skärmväggar. Med egen konstruktionsavdelning, tillverkning och egna montörer ligger vår styrka bland annat i flexibilitet, korta ledtider och att vi kan åta oss större likaväl som mindre projekt från början till slut.
 
Produktprogram industri och kontor: 
Inbyggnad av industribuller? Bullerbekämpning av Industri.
Bullerproblem kontor & offentliga miljöer? Ljuddämpning av kontor & offentliga miljöer.  
Ljudabsorbent -Ljudabsorbenter för väggar och tak för bättre akustik.
 

 
Urval produktsidor nedan:   Skärmväggar / vikväggar och inbyggnar industri eller Skärmväggar / vikväggar, blockväggar för kontor och offentliga miljöer.

Skärmväggar kontor och offentliga miljöer.Skärmväggar kontor och offentliga miljöer.Skärmväggar kontor och offentliga miljöer.Vikväggar och blockväggar för att avskärma buller i kontor och offentliga miljöer.Vi säljer effektiva skärmväggar för avskärmning av buller?
 
Tveka inte att slå en signal så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. 
Du kan också skicka oss ett m@il, så hör vi av oss så snart vi kan.
 
Vi har flera akustikexperter som dagligen offererar förslag på åtgärder av bullerproblem. Vid önskemål besöker din arbetsplats för en professionell bedömning av ert bullerproblem för att ge er bästa möjliga förslag till åtgärd.
 
    Arbetsmiljöverket: 
  
M@ila eller ring oss gärna på 0302-233 20 för mer information.
Måndag - fredag: kl. 07.30 - 16.00
Senast besökta produkter