X

Användarnamn

Industriakustik

Industriakustik - Vi har ljuddämpande produkter och ljuddämpande åtgärder åt de  flesta arbetsmiljöer.  Bullerdämpning av din arbetsmiljö och dåliga industriakustik inleds oftast med ett kundbesök för att ge förslag på bästa möjliga åtgärder. Vi har förbättrat dåliga akustiska miljöer i Sverige och Europa men även övriga världen sedan 1972.

Vår kompetens kring praktisk bullerdämpning består av akustikkonsulter, egen konstruktionsavdelning, tillverkning och egna montörer. Vi erbjuder flexibilitet i åtgärder, korta ledtider och att vi kan åta oss större likaväl som mindre projekt från början till slut. Vi erbjuder tre produktkategorier för god akustik.
 
Produktprogram för bra industriakustik: Länk: Industriprodukter.
Är du intresserad av bullerdämpning till kontor & offentliga/hemmiljöer: Länk: Kontor & Offentlig / Hemmiljö. 
Ljudisolerande material:Länk: Ljudabsorbenter
 
 Förbättra din industriakustik. Produktprogram för: - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Vi gör det tystare!Behöver er arbetsmiljö förbättrad akustik?
 
Tveka inte att slå en signal så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. 
Du kan också skicka oss ett m@il, så hör vi av oss så snart vi kan.
 
Vi har flera akustikexperter som dagligen offererar förslag på åtgärder av bullerproblem. Vid önskemål besöker din arbetsplats för en professionell bedömning av ert bullerproblem för att ge er bästa möjliga förslag till åtgärd.
 
    Arbetsmiljöverket: 
  
M@ila eller ring oss gärna på 0302-233 20 för mer information.
Måndag - fredag: kl. 07.30 - 16.00
Senast besökta produkter