X

Användarnamn

Buller-Problem

Buller - Ljud är tryckförändringar i ett material.

För att ljud skall uppstå måste något svänga eller vibrera - En tryckförändring sker. Om tryckförändringarna, som träffar trumhinnan är regelbundna upplever du det som en ton - om tryckförändringen sker oregelbundet upplever du det som buller. Läs mer...
 

 
Har du problem med buller
 
Vi har dämpat buller - bullerproblem i varierade miljöer i Sverige och Europa men även övriga världen sedan 1972. 
I vårt produktprogram ingår produkter och ljuddämpande åtgärder för de  flesta arbetsmiljöer.  Bullerdämpning av arbetsmiljöer och dålig akustik i arbetsmiljöer inleds för bästa resultat med ett kundbesök för att vi skall kunna offerera bästa möjliga åtgärder.
 
Vår kompetens kring praktisk bullerdämpning: Akustikexperter, egen konstruktionsavdelning, tillverkning och egna montörer. Vår styrka ligger bland annat i att kunna erbjuda flexibla åtgärder, korta ledtider och att vi kan åta oss större likaväl som mindre projekt från början till slut.
 
Välj en produktkategori:
 

 
 Har du problem med buller? - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Bullerbekämparen dämpar allt buller!
 
 
 
 

 
 
 
 Har du problem med buller? - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Bullerbekämparen dämpar allt buller! Bullerbekämparen AB
 

 
 
 
 

 
 
 
 Har du problem med buller? Ljudabsorbenter mot buller i olika miljöer: - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Bullerbekämparen dämpar allt buller! Bullerbekämparen ABHar ni problem med buller? Vi dämpar alla bullerproblem! 
 
Tveka inte att slå en signal så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. 
Du kan också skicka oss ett m@il, så hör vi av oss så snart vi kan.
 
Vi har flera akustikexperter som dagligen offererar förslag på åtgärder av bullerproblem. Vid önskemål besöker din arbetsplats för en professionell bedömning av ert bullerproblem för att ge er bästa möjliga förslag till åtgärd.
 
    Arbetsmiljöverket: 
  
M@ila eller ring oss gärna på 0302-233 20 för mer information.
Måndag - fredag: kl. 07.30 - 16.00
Senast besökta produkter