X

Användarnamn

Arbetsplats

Arbetsplats - Vi har ljuddämpande produkter och ljuddämpande åtgärder åt de  flesta arbetsmiljöer.  Bullerdämpning av din arbetsmiljö och inleds oftast med ett kundbesök för att ge förslag på bästa möjliga åtgärder. Vi har förbättrat arbetsmiljöer i Sverige och Europa men även övriga världen sedan 1972.

Vi kan förbättra den akustiska miljön på din arbetsplats. Rådgör gärna med våra akustikexperter om vilka åtgärder som är lämpligast för att förbättra er ljudmiljö. Vi erbjuder flexibilitet i lösningar med egen konstruktionsavdelning, tillverkning och egna montörer. Vi kan åta oss större likaväl som mindre projekt från början till slut. Vi erbjuder tre produktkategorier för förbättrande åtgärder av din arbetsplats ljudmiljö:
 
Bullerdämpning för industrimiljöer Länk: Industriprodukter.
Ljuddämpande produkter för kontor & offentliga / hemmiljöer: Länk: Kontor & Offentlig / Hemmiljö. 
Ljudisolerande material:Länk: Ljudabsorbenter
 
 Arbetsmiljö - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Vi gör det tystare!
 
 
 
 

 
 
 
             Några exempel ur vårt produktsortiment nedan:  
 Arbetsmiljöer på olika arbetsplatser: - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Vi gör det tystare! Bullerbekämparen AB
 

 
 
 
             Några exempel på produkter ur vårt breda produktsortiment:  
 Arbetsmiljöer på olika arbetsplatser: - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Vi gör det tystare! Bullerbekämparen ABHar ni problem med buller på er arbetsplats? Vi har produkterna och kompetensen att göra er arbetsplats tystare och till en trivsam miljö! 
 
Tveka inte att slå en signal så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. 
Du kan också skicka oss ett m@il, så hör vi av oss så snart vi kan.
 
Vi har flera akustikexperter som dagligen offererar förslag på åtgärder av bullerproblem. Vid önskemål besöker din arbetsplats för en professionell bedömning av ert bullerproblem för att ge er bästa möjliga förslag till åtgärd.
 
    Arbetsmiljöverket: 
  
M@ila eller ring oss gärna på 0302-233 20 för mer information.
Måndag - fredag: kl. 07.30 - 16.00
Senast besökta produkter