X

Användarnamn

Akustikplattor

Akustikplattor - Ljudabsorberande "plattor" för tak och väggmontage. Vi säljer ljudabsorbenter för tak- väggabsorbenter & undertak för industri & kontorsmiljöer. Ljudabsorbenter för montage enhetsvis eller i bärverk. Alla absorbenter i vårt sortiment uppfyller Klass - A enligt svensk standard för ljudabsorption. (Högsta klassen). Vi säljer även undertak med bra ljuddämpning för ljudreduktion mellan våningsplan

Vi erbjuder kompetens kring praktisk bullerdämpning med akustikexperter, egen konstruktionsavdelning, tillverkning och egna montörer ligger vår styrka bland annat i flexibilitet, korta ledtider och att vi kan åta oss större likaväl som mindre projekt från början till slut. Vi säljer förutom ljudabsorbenter, ljudisolerande rum för industri och kontor, Vikväggar, Blockväggar och kontorsskärmar. Draperier för industribruk som svetsdraperier, rullbara / motordrivna draperier men ljuddämpande / ljudabsorberande draperier i pvc och ljudabsorberande tygdraperier för kontorsmiljö.
 
Absorbenter industri: Takabsorbenter , Väggabsorbenter
Absorbenter kontor & offentlig miljö: Takabsorbenter , Väggabsorbenter, Undertak
 
Bullerdämpning av någon form av industribuller: Länk: Industriprodukter.
Är du intresserad av bullerdämpning till kontor & offentliga/hemmiljöer: Länk: Kontor & Offentlig / Hemmiljö. 
Ljudisolerande material:Länk: Ljudabsorbenter
 
Välj produktsida för önskad akustikplatta nedan:

Miljövänlig akustikplatta för studio och musikrum och replokaler.Akustikskiva Tetriz - En miljövänlig akustikplatta med snygg design med olika höjder som får väggen levande. .Akustikpanel S50 - Slagtålig effektiv ljudabsorbent i valfri NCS-kulör.Lättmonterad effektiv akustikplatta som klistras dikt an tak. Akustikplattor tak kontor och offentliga miljöer - Montage enhetsvis med montagebyglar.Takabsorbenter - Ljudabsorbenter tak för kontor och offentliga miljöerAkustikplattor för kontor och offentliga miljöer - Montage på väggarLjudabsorbenter för industri och produktion och verkstadslokaler - Montage i taket.Ljudabsorbenter för industri och produktion och verkstadslokaler - Montage på väggarna             Olika exempelbilder av akustikplattor:

 Akustikplattor - Förbättra din akustiska miljö med akustikplattor för: - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Vi gör det tystare! Bullerbekämparen ABBehöver er arbetsmiljö förbättrad akustikplattor?
 
Tveka inte att slå en signal så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. 
Du kan också skicka oss ett m@il, så hör vi av oss så snart vi kan.
 
Vi har flera akustikexperter som dagligen offererar förslag på åtgärder av bullerproblem. Vid önskemål besöker din arbetsplats för en professionell bedömning av ert bullerproblem för att ge er bästa möjliga förslag till åtgärd.
 
    Arbetsmiljöverket: 
  
M@ila eller ring oss gärna på 0302-233 20 för mer information.
Måndag - fredag: kl. 07.30 - 16.00
Senast besökta produkter