X

Användarnamn

Absorbenter

Absorbenter - Absorberande material

(Svenska Akademins ordlista), Ljudabsorbenter är material som absorberar ljud eller med andra ord minskar ekot / efterklangstiden. Olika material och produkter på marknaden har sämre eller bättre absorptionsförmåga. Enligt svensk standard mäts detta med en klassning som går från A till E samt oklassade skivor. Vi säljer endast ljudabsorbenter med klassning A. (Högsta absorptionsklass).
 
Vi tillverkar och säljer absorbenter "ljudabsorberande material" till industri kontor & hemmiljö. För industri använder vi främst bullerväggar med en ljudabsorberande yta. i kombination med väggpanel och takskivor för bästa resultat.
 
Bullerdämpning av någon form av industribuller: Länk: Industriprodukter.
Är du intresserad av bullerdämpning till kontor & offentliga/hemmiljöer: Länk: Kontor & Offentlig / Hemmiljö. 
Ljudisolerande material: Länk: Ljudabsorbenter
 
 Absorbenter - Förbättra din akustiska miljö med absorbenter för - industri, kontor & offentlig / hemmiljö - Vi gör det tystare! Bullerbekämparen ABBehöver er arbetsmiljö förbättrad akustik?
 
Tveka inte att slå en signal så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. 
Du kan också skicka oss ett m@il, så hör vi av oss så snart vi kan.
 
Vi har flera akustikexperter som dagligen offererar förslag på åtgärder av bullerproblem. Vid önskemål besöker din arbetsplats för en professionell bedömning av ert bullerproblem för att ge er bästa möjliga förslag till åtgärd.
 
    Arbetsmiljöverket: 
  
M@ila eller ring oss gärna på 0302-233 20 för mer information.
Måndag - fredag: kl. 07.30 - 16.00
Senast besökta produkter